Boksen voor kinderen

Leren boksen voor kinderen in Den Haag
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Gecertificeerde trainer
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen
Momenteel bieden wij geen bokslessen aan.

Leren boksen voor kinderen in Den Haag

Niet alleen voor kickboksen maar ook voor boksen voor kinderen in Den Haag ben je bij KO FIGHTING FITNESS aan het juiste adres! Onze bokslessen voor kinderen zijn voor alle niveaus zeer toegankelijk. Tijdens de lessen leren kinderen op een speelse manier alle kneepjes van het boksen.

Boksen is niet alleen super leuk maar is ook nog eens heel erg gezond! Door boksen een zeer actieve sport is waarbij de intensiteit van een training hoogt is zorgt dit ervoor dat kinderen hun energie op een zeer positieve manier kwijt kunnen en daarnaast werken aan een gezonde levensstijl.

Ben jij al enthousiast geworden en denk jij dat boksen iets is voor jouw kind? Onze trainers staan klaar om jouw kind(eren) te ontvangen in onze prachtige vechtsportschool in Den Haag. Vraag eens een proefles aan en laat jouw kind het boksen ervaren!

Boksen kind - geniet van de voordelen van deze prachtige vechtsport!

Boksen draagt dus bij aan de gezondheid van jouw kind(eren). Al onze lessen worden gegeven door professionele en gemotiveerde bokstrainers in Den Haag. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht het niveau. Doordat wij iedereen ontvangen in een open sfeer waarbij wij persoonlijke benadering ontzettend belangrijk vinden, maken wij het boksen voor iedereen instapbaar.

Tijdens de bokslessen leren kinderen op een laagdrempelige manier kennis te maken met de bokssport. De kinderen ontwikkelen zich tijdens het boksen op zowel mentaal als fysiek vlak. Kortom vele voordelen die wij graag nog even voor jou opsommen!

  • Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen van het boksen
  • Boksen in groepsverband zorgt ervoor dat kinderen makkelijk contact leggen met andere
  • Tijdens de lessen in het ideaal om even lekker je energie kwijt te kunnen
  • Zowel op mentaal als fysiek vlak ontwikkelen kinderen zich in een hoog tempo door middel van het boksen

Waar wacht je nog op? En laat jouw kind eens een kijkje nemen in onze sportschool. Iedereen is van harte welkom!