Kickboksen Kinderen

Plezierige & uitdagende lessen
Kickboksen voor kinderen
  • Toegankelijk voor iedereen
  • IMMAF gecertificeerde trainer
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen

Kickboksen voor kinderen - plezierige & uitdagende lessen

Speciaal voor kinderen hebben wij uitdagende en leuke kickbokslessen in ons lesaanbod opgenomen. Tijdens de lessen kan jouw kind op een hele goede gezonde manier van zijn energie afkomen en leert tegelijkertijd weerbaarder en gedisciplineerd te worden.

Natuurlijk is het belangrijkste dat kinderen plezier hebben in deze geweldige sport en daar leggen wij dan ook zeker de nadruk op. Bij ons maakt het niet uit welk niveau jouw kind heeft, iedereen is welkom! Is het kind een beginnende kickbokser? Dan geven wij hem extra veel aandacht op het verkrijgen van de juiste techniek en training.

Het mooie van kickbokslessen voor kinderen is de manier waarop ze op een respectvolle manier met elkaar leren omgaan. Lijkt dit jou ook iets voor jouw kinderen? Kom gewoon eens een keer kijken bij een kickboks training en vraag een proefles aan.

Kickboksen voor kinderen in Den Haag, wij zijn de vechtsportschool die je zoekt!

Onze kickbokslessen voor kinderen dragen dus bij aan de ontwikkeling van jouw kind. Daarnaast draagt het natuurlijk bij aan het verhogen van de conditie en kunnen kinderen zelfverzekerder worden. Kortom genoeg redenen om het kickboksen eens te proberen!

Niet alleen voor de jonge doelgroep maar ook voor tieners hebben wij genoeg aanbod. Zelfs als je behoefte hebt aan wedstrijdboksen kunnen wij jou training volledig afstemmen op jouw persoonlijke doelen. Het kickboksen voor tieners draait nog steeds om dezelfde waardes als bij jonge kinderen maar voor wie daar behoefte aan heeft kunnen de trainingen dus ook iets meer wedstrijdgericht gemaakt worden. Dit betekent echter niet dat zodra een kind ouder wordt moet trainen om te vechten in een ring.

Bij ons staat plezier en het respectvol met elkaar omgaan altijd voorop! Ben jij van plan om te komen trainen maar wil je eerst de les een keer ervaren? Vraag dan gewoon eens een proefles aan.

Bij KO FIGHTING FITNESS richten we ons niet alleen op kickboksen maar hebben we bijvoorbeeld ook special MMA kinderlessen en boksen voor kinderen.