Brazilian jiu jitsu

Neem deel aan uitdagende Brazilian Jiu Jitsu trainingen!
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Carlson Gracie gecertificeerd
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen

Neem deel aan uitdagende Brazilian Jiu Jitsu trainingen!

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) is een vechtsport dat zich richt op grondvechten. Deze unieke vechtsport staat voornamelijk bekend doordat bij het gebruik van de speciale technieken en bewegingen minder fysieke sterke mensen het op kunnen nemen tegen groter en sterkere tegenstanders.

De Braziliaanse vechtsport kent zijn oorsprong in Japan en is een aangepaste variant van het traditionele Japanse Jiu Jitsu. Uiteraard kent deze variant wel zijn oorsprong en technieken vanuit de traditionele Jiu Jitsu, maar de nadruk van de technieken en trainingen ligt op het vechten vanaf de grond.

Daarnaast wordt er bij BJJ geen gebruik gemaakt van stoten, trappen en slagen maar ligt de focus op het klemmen en verwurgen van de gewrichten van de tegenstander. Ondanks dat Braziliaans Jiu Jitsu al jaren wordt beoefend in Nederland, heeft deze vechtsport nog niet de grote bekendheid die het verdient.

Onze hoofdtrainer Rodney van der Vlugt (IMMAF gecertificeerd coach) beschikt over een zwarte band in Braziliaans Jiu Jitsu en heeft dus alle nodige ervaring om jou deze prachtige sport te leren! Maak daarom gebruik van de unieke kans om een proefles te volgen!

Maak kennis met de effectieve stijl van Brazilian Jiu Jitsu in Den Haag

Voor een deel in Nederland is deze sport bekend, maar wellicht is de drempel voor velen bij Jiu Jitsu scholen te hoog om de schoonheid van deze vechtsport te ervaren. Dit willen wij graag veranderen door zeer toegankelijke Brazilian Jiu Jitsu lessen aan te bieden, die op elk niveau ingestapt kunnen worden.

Middels onze ervaren en zeer betrokken trainers zorgen wij ervoor dat jij in een open sfeer terecht komt en deze prachtige vechtsport op eigen kracht en niveau kunt ervaren.

Ben jij al overtuigd van ons verhaal en wil je graag een keer deelnemen aan onze lessen? Vraag dan een proefles aan en wij verwelkomen jou graag in onze sportschool!

Is Brazilian Jiu Jitsu niet de vechtsport die jij zoekt maar wil je liever kickboksen of misschien gewoon lekker fitnessen? Geen probleem ook dat aanbod hebben we bij KO FIGHTING FITNESS!