Personal fitness training

Op zoek naar een personal trainer in Den Haag?
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Gecertificeerde personal trainers
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen

Op zoek naar een personal trainer in Den Haag?

Wanneer jij op zoek bent naar een personal trainer die jou kan helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen dan ben je bij KO FIGHTING FITNESS aan het juiste adres! Binnen onze sportschool hebben wij zeer ervaren personal trainers die alle kennis in huis hebben om jou de ondersteuning te bieden die je nodig hebt.

Onze personal trainers helpen jou niet alleen met het op de juiste manier uitvoeren van bepaalde oefeningen, maar zullen jou met volle overgave constant motiveren met het bereiken van jouw doelstellingen!

Een personal training in Den haag is niet alleen super leuk en uitdagend maar vooral heel doelgericht. Wanneer jij aan de slag wilt gaan met één van onze trainers dan nemen wij graag eerst vrijblijvend een intakegesprek met jou af. Tijdens dit gesprek bepalen we samen met jou welke aanpak het beste aansluit op jouw wensen.

Wil je liever trainen in een kleine groep? Ook dat bieden wij jou, net als onze reguliere groepslessen. Benieuwd naar onze tarieven?

Volg de stappen voor de beste professionele begeleiding

Wanneer jij aan de slag wilt gaan met één van onze personal trainers volg je bij ons altijd 3 stappen.

Intakegesprek en kennismaking

Als eerste stap laten we jou graag kennismaken met onze personal trainer zodat jullie samen uitvoerig jouw persoonlijke doelen kunnen bespreken. Op basis van deze kennismaking zal er een passend trainingsprogramma worden opgesteld dat volledig aansluit op jouw niveau en trainingsdoelstellingen.

Trainingsschema op maat:

Personal training is voor iedereen, en omdat wij alle nodige kennis in huis hebben kunnen wij jou voorzien van een volledig trainingsschema op maat. Het schema bestaat uit een goede trainingsopbouw en zal jou daarnaast continu blijven uitdagen.

Daarnaast bieden wij jou ook de mogelijkheid om voedingsadvies te geven dat volledig aansluit op jouw schema. Het nemen van de juiste voeding is namelijk zeer bevorderlijk voor het behalen van jouw doelen. Uiteraard is dit niet verplicht!

Wij bieden jou de beste ondersteuning

Personal training wordt vaak afgenomen door mensen die net even dat extra zetje nodig hebben of het gewoon fijn vinden om samen onder begeleiding te trainen. Gelukkig staan onze personal trainers in Den Haag voor jou klaar met alle persoonlijke aandacht die jij nodig hebt! Iedereen is verschillend waardoor het ook vanzelfsprekend hoort te zijn om een advies op maat te krijgen.

Niet alleen op het gebied van krachtsport maar ook vechtsport personal training kan bij KO FIGHTING FITNESS worden afgenomen

Voordelen van personal training in Den Haag

Personal training kent vele voordelen en deze maken wij graag voor jou inzichtelijk:

  • Met personal training ben je doelgerichter en haal je meer rendement uit jouw training
  • Wij letten op de juiste uitvoering van de oefeningen
  • Je ontvangt van ons een volledig op maat gemaakt trainingsschema
  • De personal trainer motiveert, begeleid en helpt je continu

Kortom waar wacht je nog op? Heb jij een stok achter de deur nodig die jou graag helpt om aan de slag te gaan? Kom dan trainen bij KO FIGHTING FITNESS!

Liever gewoon deelnemen aan onze vechtsportlessen? Kijk dan eens naar ons uitgebreide aanbod!