Kickboksen

Kickboksen in Den Haag voor beginners en gevorderden!
kickboksen
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Gecertificeerde trainer
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen

Kickboksen in Den Haag voor beginners en gevorderden!

Wil jij fitter worden, werken aan je conditie en jouw persoonlijke doelen behalen op een uitdagende manier? Kom dan kickboksen bij KO FIGHTING FITNESS! Met onze uitdagende kickbokslessen heten wij iedereen welkom in onze veelzijdige (vecht)sportschool. Onze sportschool beschikt over een zeer open sfeer waarbij wij met wederzijds respect elkaar motiveren.

Kickboksen is in Nederland de laatste jaren steeds populairder aan het worden en ons land wordt daarom op dit moment ook gezien als één van ‘s werelds belangrijkste broeinesten voor het kickboksen.

Wat voorheen voornamelijk gezien werd als een echte mannensport is uitgegroeid naar een gewilde vechtsport onder zowel mannen als vrouwen.

De voordelen van Kickboksen

Kickboksen biedt vele voordelen, zo werk je tijdens de trainingen aan onder andere je conditie, coördinatie, weerbaarheid en kracht. Daarnaast zorgt deze prachtige vechtsport er voor dat jij jouw persoonlijke doelen kunt behalen ongeacht jouw niveau.

Bij de uitvoering van het kickboksen worden zowel handen als benen gebruikt. De focus ligt op het gebruik maken van techniek, reactievermogen en lenigheid waarbij alle spiergroepen intensief worden getraind. Zo bouw je niet alleen extra spiermassa op maar verbrand je ook nog eens heel veel calorieën. Doordat deze sport bijdraagt aan het versterken van jouw lichaam kan dit een positief effect hebben op jouw mindset.

kickboks team

Waarom Kickboksen bij dé kickboksschool van Den Haag?

Onze kickbokslessen worden gegeven door zeer ervaren trainers die alle nodige kennis hebben van de juiste technieken. Door hun motiverende mentaliteit bieden zij jou alles dat nodig is om te groeien op het gebied van kickboksen.

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom in onze sportschool en wij bieden lessen aan op verschillende niveaus. Hierdoor heb je vrijwel altijd een gelijke sparringpartners en krijg je de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt tijdens de lessen.

Benieuwd naar onze kickbokslessen? Vraag eens een proefles aan en ervaar het kickboksen bij dé kickboksschool van Den Haag!