Kettlebell training

Kettlebell Training bij KO FIGHTING FITNESS
 • Toegankelijk voor iedereen
 • Gecertificeerde personal trainers
 • Uitdagende lessen
 • Mogelijkheid om een proefles af te nemen

Kettlebell Training bij KO FIGHTING FITNESS

Sinds kort biedt KO FIGHTING FITNESS ook een leuke en intensieve Kettlebell workout aan onze leden in de sportschool. Een kettlebell training is gezond voor iedereen, ook jij kunt daarom meedoen, ongeacht je doel of niveau.

Met onze kettlebell workout train je je gehele lichaam op een snelle en doeltreffende wijze en je verbetert de algehele conditie van je lichaam. Onze gediplomeerde kettlebell trainers zorgen er vervolgens voor dat de training doeltreffend en veilig verloopt, zodat jij het beste haalt uit de workout, in een relatief korte tijd.

Wij verzorgen voor jou de ultieme Kettlebell only training in onze allround sportschool in Ockenburgh Kijkduin. Natuurlijk maken wij gebruik van professionele Kettlebells met verschillende soorten gewicht, zodat je jouw training goed kunt opbouwen.

Ben jij al overtuigd? Neem dan zeker even contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een proefles. Dat kan direct via ons telefoonnummer: 088 – 070 20 40 of door het proefles formulier in te vullen op onderstaande button:

Kettlebell interval training

Wat is kettlebell training? De kettlebell is ontwikkeld in Rusland als materiaal voor training voor de training van het Russische leger in de 18de eeuw. De herintroductie van kettlebell in de fitnesswereld vond pas recent plaats. Waar voorheen topsporters het materiaal gebruikte in gevorderde training zijn bewegingsexpert het later met elkaar eens geworden dat deze, weliswaar intensieve training, door iedereen kan worden gedaan.

Zo is de training later populair geworden bij fitness deelnemers en thuissporters als veelzijdige training, met veel verschillende mogelijkheden voor oefeningen en trainingsmethoden.

Zo heb je bij ons de kettlebell interval training, ook wel een high intensity interval training (HIIT) genoemd. In deze training leggen we vooral de focus op setjes van maximale inspanning (op jouw niveau), die worden afgewisseld met korte herstelmomenten (rust).

Met deze manier van HIIT trainen zijn de voordelen:

 • Snel vet verbranden
 • Een lange verhoogde stofwisseling na de training
 • Effectief training in slechts 30 minuten
 • Een brede variatie aan oefeningen op iedere spiergroep te training
 • Train spieren, de conditie en flexibiliteit tegelijk

Kettlebell resistance training

Een kettlebell weerstand training is de workout extra gericht op het versterken van spieren, in combinatie met een ‘’total body’’ achtige oefeningen.

Kettlebell weerstandstraining voordelen:

 • Laat al je spiergroepen leren op goed met elkaar samen te werken (coördinatie)
 • Train je lichaam in een mooie shape

Kettlebell trainer

Lijkt het jou leuk om kettlebell trainingen te volgen in onze gym? Sluit dan vooral eens aan bij de training. Wij verzorgen kettlebell workout binnen, maar ook buiten in het mooie duingebied rondom Ockenburgh/Kijkduin. Dit doen wij in kleine groepjes, in de vorm van small group training.

Wil je liever een-op-een training, samen met een van de ervaren personal trainers die wij beschikbaar hebben in onze sportschool. Wij hebben personal trainers in diverse disciplines. Denk hierbij aan: vechtsport trainers, fitness personal trainers, maar zeker ook kettlebell trainers.