Fitness

Fitness in Den Haag bij KO FIGHTING FITNESS!

Ons fitness aanbod

Fitness in Den Haag bij KO FIGHTING FITNESS!

Wanneer je op zoek bent naar een sportschool in Den Haag om te fitnessen zijn er vele aanbieders. Echter is er geen één sportschool zoals KO FIGHTING FITNESS. Wij hebben als erkend (vecht)sportschool, naast het brede assortiment aan vechtsporten, de unieke mogelijkheid om zowel binnen als buiten, fitness aan te kunnen bieden.

Bij KO FIGHTING FITNESS maakt het niet uit of je net begint met fitnessen of dat je al jaren ervaring hebt. Hoe hoog je de lat wilt leggen bepaal je helemaal zelf en uiteraard helpen wij jou met het behalen van je doelen!

Ben je nog niet zo ervaren? Geen probleem onze ervaren en gediplomeerde instructeurs staan graag voor jou klaar. Onze medewerkers helpen jou op weg naar de fitste versie van jezelf, ongeacht hoeveel ondersteuning jij hiervoor nodig hebt.

Liever 1 op 1 begeleiding? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor personal training bij onze sportschool in Den Haag! Onze personal trainers helpen jou graag met het maken van trainingsschema’s, jouw conditie te verbeteren en af te vallen.

Naast het sporten in de onze fitnessruimte bieden wij ook verschillende vechtsporten aan. Zo hebben wij alle faciliteiten in huis voor MMA, Kickboksen en Brazilian Jiu Jitsu!

Waarom fitnessen bij KO FIGHTING FITNESS?

Onze fitnessruimte in Den Haag is voorzien van alle apparatuur die nodig is om jouw work out compleet te maken. Wij hebben onder andere dumbells t/m 40kg, cardio apparatuur en diverse krachtapparaten.

Daarnaast beschikken wij over een uniek buitenterrein waar jij, zeker in de zomermaanden, heerlijk buiten kunt trainen! Om jou als toekomstig KO FIGHTING Fitnesser aan te tonen dat wij de sportschool zijn voor jou, sommen wij alle voordelen voor jou op:

  • Bij KO FIGHTING FITNESS waarderen wij elke sporter!
  • Wij bieden jou een breed aanbod aan sportmogelijkheden
  • Bij ons is iedereen welkom ongeacht jouw niveau
  • Wij bieden jou naast onze binnenaccommodatie een uniek buitenterrein
  • Wie bieden begeleiding van ervaren trainers en coaches met veel kennis en ervaring.

Benieuwd naar onze fitnessmogelijkheden? Ervaar het zelf en vraag eens een proefles aan! Wij heten jou van harte welkom in onze unieke sportschool in Den Haag!

Liever deelnemen aan onze vechtsporten of wil je fitness afwisselen met groepslessen? Ook dat is mogelijk bij KO FIGHTING FITNESS!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen