Krachtsport

Beoefen krachtsport bij KO Fighting Fitness!
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Gecertificeerde personal trainers
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen

Beoefen krachtsport bij KO Fighting Fitness!

Naast verschillende soorten vechtsport ben jij bij ons ook van harte welkom voor het beoefenen van verschillende soorten krachtsporten.

In onze sportschool hebben wij speciaal voor de krachtsporters verschillende fitness apparatuur opgenomen zodat jij van alle benodigdheden bent voorzien voor het uitvoeren van jouw workout! Niet alleen binnen maar ook buiten hebben beschikken wij over een uniek terrein zodat het ook mogelijk is om lekker in de buitenlucht te kunnen trainen.

Naast individueel trainen bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan onze groepslessen volledig gericht op de krachtsport. Voor liefhebbers van de krachtsport bieden wij onder andere de onderstaande mogelijkheden:

Al onze groepslessen worden gegeven onder begeleiding van gediplomeerd personeel waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Ook wanneer je er voor kiest om zelf aan de slag te gaan in onze fitnessruimte zal ons personeel voor jou klaar staan wanneer je hulp nodig hebt.

Liever echt persoonlijke aandacht voor het behalen van jouw persoonlijke doelen? Wij bieden ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een personal trainer. Indien je onze faciliteiten eerst gewoon een keer wilt ervaren is het ook mogelijk om een proefles aan te vragen!