Booty workout

Billen trainen? Dan is de Booty Workout iets voor jou!
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Gecertificeerde personal trainers
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen

Billen trainen? Dan is de Booty Workout iets voor jou!

Speciaal om de billen te trainen is het vanaf nu mogelijk mee te doen aan de booty workout! Tijdens de booty workout richten wij ons volledig op de beenspieren waarbij uiteraard de nadruk zal liggen op de bilspieren! Doordat we tijdens de les een combinatie maken van kracht en conditie haal jij echt het maximale uit de training!

Maar buiten dat een goedgevormde billen er natuurlijk mooi uitzien, zijn er genoeg redenen waarom het trainen van billen echt belangrijk is!

Waarom een booty workout belangrijk is?

Tijdens de booty workout bij KO FIGHTING FITNESS ligt de focus dus op het trainen van de benen en dan voornamelijk de billen. De bilspier bestaat eigenlijk uit meerdere delen; de grote bilspier en de kleinere bilspieren.

De grote bilspier is eigenlijk één van de grootste spieren in je lichaam. Veelal wordt gedacht dat deze spiergroep te verwaarlozen is, maar er wordt vergeten dat veel kracht in je benen vanuit je billen komt. De kracht vanuit je bilspieren wordt veel gebruikt bij dagelijkse bewegingen. Samen met de kleine bilspieren vormt dit tot een zeer grote spiergroep.

De booty workout is niet alleen opgenomen voor praktische redenen maar bilspieren zijn natuurlijk ook gewoon belangrijk voor het figuur! Mooie ronde billen zijn meestal voor vrouwen heel belangrijk en geven jou mooie rondingen zonder dat je benen ook gelijk steviger worden.

Wil jij ook aan je bilspieren werken en lijkt deze booty workout iets voor jou? Neem dan deel aan deze nieuwe les! Nog geen lid van KO FIGHTING FITNESS, maar wil je wel een keer deze booty workout ervaren? Geen probleem, je kunt gewoon een proefles aanvragen!