Kickboksen Vrouwen

Kickboksen voor vrouwen bij KO FIGHTING FITNESS
Kickboksen voor vrouwen
  • Toegankelijk voor iedereen
  • IMMAF gecertificeerde trainer
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen

Kickboksen voor vrouwen bij KO FIGHTING FITNESS

Heb jij ook interesse in het volgen van een stoere sport, onder begeleiding van ervaren kickboks trainers? Neem dan zeker is een kijkje bij Ko Fighting Fitness! Wij ontvangen graag nieuwe deelnemers voor onze Kickbokslessen voor vrouwen.

Wil jij graag sporten en bewegen, samen in een groep met andere sportieve kickboks vrouwen, in onze gezellige sportschool voor fitness en vechtsporten? Het maakt daarbij niets uit of je gevorderd bent of een beginner. Wij hebben voor iedereen een geschikte les.

Waar kickboksen vroeger voornamelijk een mannensport was, is het tegenwoordig ook zeer populair onder vrouwen. Ook in onze lessen zien we veel tevreden deelnemers, en dit maakt dat we onze lessen steeds meer kunnen uitbreiden. Ben je geïnteresseerd in meer vechtsporten bij KO FIGHTING FITNESS? Kijk dan eens op vechtsport Den Haag.

Wil jij ook bij ons komen trainen? Wacht dan niet en neem zeker even contact bij vragen of als jij je graag wilt aanmelden voor een proefles op via: 088 – 070 20 40.

Kickboksen dames op ieder niveau

Tijdens een kickboksles verbrand je gemiddeld tussen de 400 en 700 calorieën en je traint je hele lichaam in topconditie. Kickboksen voor dames bij KO FIGHTING FITNESS is natuurlijk uitdagend en intensief. Daarentegen vinden wij het belangrijk dat iedere deelnemers op haar eigen niveau kan deelnemen aan de lessen en dat de lessen altijd veilig verlopen.

Van een professionele en gediplomeerd kickbokstrainer leer jij alle trap- en stootoefeningen en de juiste kickbokstechniek. Natuurlijk wordt er tijdens de les ook rekening gehouden met krachttraining en cardio oefeningen. Iedereen kan in een van de lessen aansluiten. Het maakt hierbij niets uit welk niveau je hebt.

Werk je overigens liever alleen met handen? Dan kun je ook een proefles boksen voor vrouwen volgen of als je graag een van onze vechtsporten een-op-een wil beoefenen met een ervaren personal coach, kijk dan eens naar onze mogelijkheden voor personal trainer vechtsport.

Alle voordelen van vrouwen Kickboksen:

  • Verbrand razendsnel calorieën
  • Wordt fitter en je krijgt een energie boost
  • Ontwikkel een krachtige core
  • Verhoog je weerbaarheid en mentale kracht
  • Samen boksen is hartstikke gezellig
  • Verbeter je algehele conditie

Aanmelden voor een vrouwen kickboksen proefles

Wil jij ook fit worden tijdens een toffe les kickboksen met muziek en natuurlijk veel lachen! Waarbij een trainer je ook nog eens motiveert om alles uit je jezelf te halen, met luide aanmoedigen van andere deelnemers? Dan is kickboksen voor vrouwen echt iets voor jou!

Meld je zeker eens aan voor een proefles in de gezelligste kickboksschool van Nederland.