Vechtsport

KO FIGHTING FITNESS, dé specialist in vechtsport Den Haag

Ons vechtsport aanbod

Bij KO FIGHTING FITNESS vind je een zeer breed assortiment aan vechtsporten. Zo vind je bij ons altijd de vechtsport die je zoekt!

KO FIGHTING FITNESS, dé specialist in vechtsport Den Haag

Heb jij altijd al een keer een vechtsport willen beoefenen en ben je opzoek naar een vechtsportschool die jou als beginnende of gevorderde vechtsporter kan voorzien van uitdagende lessen? Dan ben je bij KO FIGHTING FITNESS aan het juiste adres!

Bij KO FIGHTING FITNESS gaan we een stap verder dan alleen het aanbieden van vechtsporten. Wij combineren onze lessen, gegeven door professionele trainers met persoonlijke aandacht en contact. Als toekomstig of huidig lid maak je onderdeel uit van een groeiende community!

Onze hoofdtrainer Rodney van der Vlugt is een IMMAF gecertificeerd coach en draagt onder andere bij aan de ontwikkeling van de vechtsport in Nederland. Met zijn zeer brede kennis traint hij regelmatig onze instructeurs, waardoor wij jou kunnen voorzien van lessen op hoogwaardig niveau! Hierdoor zijn onze lessen zeer interessant voor zowel beginnende vechtsporters als vechtsporters met meer ervaring.

Behaal jouw persoonlijke doelen met onze vechtsporten!

Vechtsporten is meer dan alleen vechten. Het draagt ook bij aan het verhogen van de conditie, het verminderen van stress en kan helpen bij het afvallen. Kortom vechtsport draagt bij aan het behalen van jouw persoonlijke doelen. Reden genoeg dus om eens deel te nemen aan één van onze lessen!

Natuurlijk ben jij nu benieuwd naar welke vechtsporten wij allemaal aanbieden. Om ervoor te zorgen dat we onze vechtsportschool toegankelijk voor iedereen is, hebben wij een breed lesaanbod opgenomen in ons lesrooster. Wij bieden jou namelijk de volgende lessen:

Al onze lessen worden gegeven door ervaren trainers/instructeurs, waarbij persoonlijk contact en toegankelijkheid hoog in het vaandel staan. Met de uitbreiding van lessen, specifiek gericht op bijvoorbeeld vrouwen of kinderen, zorgen wij ervoor dat jij je altijd op je plek zult voelen tijdens onze lessen. En heb je liever 1 op 1 training dan hebben wij ook de mogelijkheid om een personal training af te nemen.

Train met echte vechtsport liefhebbers

Bij KO FIGHTING FITNESS krijg je dus training van, zoals eerder benoemd, ervaren en zeer professionele instructeurs, waar vele vechtsport liefhebbers al jaren deelnemen aan zeer uitdagende en toegankelijke lessen, in een open sfeer!

Of je nou wilt werken aan jouw persoonlijke doelen of gewoon één of meerdere van onze prachtige vechtsporten wilt leren beheersen, iedereen is welkom bij onze vechtsportschool!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen