MMA kinderen

MMA voor kinderen in Den Haag
  • Toegankelijk voor iedereen
  • IMMAF gecertificeerde trainer
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen

MMA voor kinderen in Den Haag

MMA (mixed martial arts) voor kinderen is speciaal in ons lesaanbod opgenomen om zowel jong als oud kennis te laten maken met deze fantastische sport.

Tijdens de MMA kids lessen leren kinderen de combinatie van onder andere kickboksen, boksen, Braziliaans jiu jitsu en grappling. Doordat er tijdens de lessen verschillende technieken gebruikt worden, wordt er tijdens de les gewerkt aan de motoriek van de kinderen. Hierdoor krijgen ze niet alleen meer zelfvertrouwen van maar draagt ook bij aan het leren samen te werken met elkaar.

Doordat wij bij KO FIGHTING FITNESS alle professionele kennis in huis hebben van deze mooie vechtsport weten wij op elk niveau een leuke en uitdagende les neer te zetten. Komt jouw kind voor het eerst? Geen probleem, zelfs voor de allerkleinsten zetten wij op een speelse manier een les neer zodat iedereen de basistechnieken van MMA kan leren. Om jouw kind deze vechtsport eerst te laten ervaren bieden wij de mogelijkheid om een proefles aan te vragen.

Waarom kiezen voor KO FIGHTING FITNESS als dé MMA gym van Den Haag voor jouw kind?

Op het gebied van vechtsport zijn er in Den Haag vele aanbieders maar er is er geen één zoals KO FIGHTING FITNESS. Niet alleen hebben wij een prachtige sportschool, wij beschikken ook nog eens over een uniek buitenterrein in de duinen waar we de mogelijkheid hebben om in de zomer lekker buiten te trainen!

Daarnaast hebben wij niet alleen kennis van vechtsport in het algemeen, wij hebben een echte IMMAF Gecertificeerd Coach. Onze gecertificeerde coach, Rodney van der Vlugt, is in het bezit van een bruine band in de MMA sport en heeft dus echt alle kennis in huis om jou van A tot Z deze vechtsport te leren. Voor zowel jong als oud weet hij altijd een zeer leuke en uitdagende les neer te zetten aangepast op het niveau van de doelgroep.

De voordelen van MMA voor kinderen

De MMA sport kent vele voordelen waarvan we de meeste al kort hebben toegelicht maar om duidelijk te maken wat deze sport bijdraagt sommen wij de voordelen allemaal even op:

  • MMA draagt bij aan de motoriek
  • Leert kinderen samenwerken tijdens de lessen
  • Draagt bij aan het verhogen van het zelfvertrouwen
  • De sport is toegankelijk voor iedereen

Naast mixed martial arts in Den Haag hebben wij ook kickbokslessen voor kinderen en bokslessen voor kinderen. Ben je als volwassenen nu zelf ook enthousiast geworden om te komen sporten bij KO FIGHTING FITNESS? Dan kom je toch zelf ook! Iedereen is welkom in onze sportschool!