Brazilian jiu jitsu kinderen

Speciaal voor kids - Brazilian jiu jitsu (bjj kids)
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Carlson Gracie gecertificeerd
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen

Speciaal voor kids - Brazilian jiu jitsu (bjj kids)

Ben jij opzoek naar een zelfverdedigingsports voor jouw kinderen? Dan is Brazilian jiu jitsu wellicht de sport die jij zoekt! Bij KO FIGHTING FITNESS hebben we speciaal voor kinderen ook Braziliaans jiu jitsu opgenomen.

Deze sport spreekt zowel de motoriek, mentaliteit als het sociale vermogen van kinderen aan. Niet alleen leren ze vaardigheden die belangrijk zijn voor tijdens de lessen, maar deze vaardigheden zijn ook zeker handig voor buiten de sportschool!

Nu denk jij misschien dat deze sport alleen gericht is op zelfverdedigen? Maar zorgen er vooral voor dat kinderen veel plezier hebben tijdens de lessen! Kinderen kunnen zich tijdens de Brazilian jiu jitsu lessen volledig uitleven zonder elkaar pijn te doen.

Wil je jouw kind(eren) deze gave sport een keer laten ervaren? Vraag gewoon eens een proefles aan!

Maak kennis met Brazilian Jiu Jitsu (bjj) voor kinderen in Den Haag

Voor velen is Brazilian jiu jitsu voor kinderen al een bekende sport maar lijkt de drempel misschien iets te hoog. Dit willen wij dan ook heel graag veranderen en vandaar dat wij onder andere lessen speciaal voor kinderen in ons lesaanbod hebben opgenomen.

Onze ervaren Brazilian jiu jitsu trainer kent alle kneepjes van deze prachtige sport en kan jouw kinderen volledig, op een laagdrempelige wijze, kennis laten maken met deze sport.

Wellicht ben je opzoek naar wat meer variatie en laat dat nou precies datgene zijn waarmee wij ons willen onderscheiden. Je kunt bij KO FIGHTING FITNESS niet alleen deelnemen aan Brazilian jiu jitsu voor kids maar ook kickbokslessen voor kinderen en bokslessen voor kinderen hebben wij in ons lesaanbod opgenomen!

Kijk eens bij ons volledige vechtsport aanbod en wellicht zit er ook wel een les voor jouzelf bij!