Personal training vechtsport

Op zoek naar een personal trainer in de vechtsport?
  • Toegankelijk voor iedereen
  • IMMAF gecertificeerde trainer
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen

Op zoek naar een personal trainer in de vechtsport?

Bij KO Fighting Fitness bieden wij verschillende vechtsporten aan waaronder Kickboksen, MMA en Brazilian Jiu Jitsu. Ondanks dat al onze vechtsportlessen zeer toegankelijk zijn voor ieder niveau, is er voor sommige mensen nog meer persoonlijke aandacht vereist voor het behalen van de persoonlijke doelen.

Bij KO FIGHTING FITNESS bieden wij jou de mogelijkheid om gebruik te maken van een personal trainer, gespecialiseerd in de vechtsport. Met een personal training beschik jij over een extra stok achter de deur die jou volledig kan begeleiden voor het behalen van jouw doel.

Wat maakt personal training voor vechtsport bij KO FIGHTING FITNESS zo uniek?

Bij iedere sportschool is wel een personal trainer te vinden en zo ook bij ons. Maar daar waar wij ons voornamelijk richten op de vechtsport hebben wij de unieke mogelijkheid om jou te voorzien van een personal trainer die IMMAF gecertificeerd is! Naast deze certificering beschikt onze hoofdtrainer over een bruine band in Brazilian Jiu Jitsu. Kortom een zeer ervaren trainer dus!

Maar moet je dan ook echt de ambitie hebben om heel goed te worden in een bepaalde vechtsport? Het antwoord is nee. Ongeacht jouw persoonlijke doel ben je bij KO FIGHTING FITNESS van harte welkom en zal onze trainer jou begeleiden daar waar jij behoefte aan hebt. Of dit nu inderdaad is om beter te worden in één van onze vechtsporten of bijvoorbeeld om af te willen vallen personal training in de vechtsport is voor iedereen!

Wil je liever in een kleine groep (small group training) persoonlijke begeleiding krijgen? Ook die mogelijkheid is er in onze sportschool! Neem voor small group training contact met ons op en laten we samen kijken hoe wij kunnen streven naar het behalen van jouw doelen!

Naast personal training voor vechtsport hebben wij ook personal fitness trainers in dienst.