Bedrijfsfitness

Ontdek de voordelen van Bedrijfsfitness voor werkgevers en werknemers
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Gecertificeerde personal trainers
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen

Bedrijfsfitness Den Haag

Bij onze vechtsport gym en sportschool kun je gebruik maken van onze bedrijfsfitnessregeling. Dit betekent een fijne korting op het sportlidmaatschap, wanneer jij je via jouw werkgever kunt aanmelden voor het Nationaal Bedrijfsfitness Plan.

De korting op het huidige sportabonnement bij KO FIGHTING FITNESS kan oplopen tot gemiddeld 50% korting belastingvoordeel.

Ontdek de voordelen van Bedrijfsfitness voor werkgevers en werknemers.

Voor werkgevers:

Ben je een werkgever en wil je jouw werknemers een gezonde toevoeging bieden op de secundaire arbeidsvoorwaarde? Kijk dan op Bedrijfsfitness Nederland voor werkgevers.

Hiermee biedt je jouw werknemers de mogelijkheid om fit en vitaal te worden. Deze boost in weerstand verbeterd uiteraard de gezondheid en het algehele welzijn van een werknemer.
De eerder genoemde voordelen leiden tot een lager ziekteverzuim en een verbeterde productiviteit en sociale omgang op de werkvloer.

Als werkgever heb je tevens een extra mogelijkheid om onbelast, via de WKR regeling, een extra korting te bieden, voor werknemers binnen het bedrijf die gebruik maken van de regeling.

Voor werknemers:

Kijk ook eens op de website van Bedrijfsfitness Nederland werknemers voor meer informatie over de mogelijkheden en de mogelijke korting die jij kunt ontvangen op je lidmaatschap.

Als je meedoet aan een bedrijfsfitnessregeling wordt je abonnement verrekend met het brutosalaris. Zo kun je met gemiddeld 40% tot-50% korting sporten.

Stappenplan:

  • Check of jouw werkgever is aangesloten aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Wil je jouw werkgever of HR-manager op de hoogte stellen van deze mogelijkheid? Tip dan je werkgever
  • Is jouw werkgever aangesloten? Vraag een toegangscode aan de beheerder van het Bedrijfsfitness Nederland portaal en login in via de werknemer login op de website.
  • Volg het stappenplan voor aanmelden op de website. Wij krijgen uw gegevens binnen via ons bedrijfsfitness portaal.
  • Als laatst kun je op onze sportlocatie het nieuwe sportlidmaatschap ondertekenen en kun je genieten van sporten met korting.

Waarom bedrijfsfitness?

Hoe werkt het? Bekijk de video over het Nationaal Bedrijfsfitness Plan hieronder:

Wil jij ook fit en vitaler voelen en werken naar een optimale gezondheid voor een fijn tarief per maand? Maak dan gebruik van deze mogelijkheid?.

Wij staan voor je klaar om meer informatie te verschaffen over de mogelijkheden en beantwoorden graag je vragen over onze sportschool. Neem gerust contact met ons op.