Boksen

Maak kennis met dé Boxing gym in Den Haag
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Gecertificeerde trainer
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen
Momenteel bieden wij geen bokslessen aan.

Boksen in Den Haag doe je natuurlijk bij KO FIGHTING FITNESS

Bij KO FIGHTING FITNESS krijg je les van zeer ervaren en enthousiaste bokstrainers. Onze trainers in Den Haag dagen jou uit om het beste uit jezelf te halen. Kortom voor boksen in Den Haag moet je bij KO FIGHTING FITNESS zijn!

Tijdens onze bokslessen train je zowel je reactiesnelheid, conditie kracht en mentale weerbaarheid. Door middel van deze combinatie zorg jij ervoor dat je de fitheid van je lichaam en geest ontwikkeld.

Lijkt het jou leuk om te boksen bij een boksschool waar je les krijgt van ervaren en gediplomeerde bokstrainers? Neem dan eens een proefles af en ervaar het boksen bij KO FIGHTING FITNESS.

Onze bokslessen in Den Haag zijn toegankelijk voor iedereen!

Bij KO FIGHTING FITNESS maakt het niet uit of jij al heel ervaren bent of nog nooit hebt gebokst. Boksen in een sport voor iedereen ongeacht jouw leeftijd of ervaring. Zo bieden wij bijvoorbeeld niet alleen lessen aan voor volwassenen maar zijn zelfs de allerkleinsten welkom in onze kinderbokslessen!

Beginnende boksers kunnen laagdrempelig worden geholpen door één van onze bokstrainers. Tijdens deze lessen is een passende opbouw belangrijk. Onze bokstrainers dragen er zorg voor dat iedere training veilig en leuk is.

Naast beginnende boksers zijn er natuurlijk ook ervaren boksers die wij graag voorzien van alle nodige kennis en ervaring om zo intensieve en technische bokslessen aan te bieden.

De voordelen van bokstraining in Den Haag voor jouw doelstelling

Boksen is een sport waarbij je constant in beweging bent. Niet alleen ontwijk en verdedig je constant je verplaatst je ook steeds waardoor de vetverbranding hoog is. Daarnaast draagt boksen bij aan het ontwikkelen van de conditie.

Kortom boksen heeft dus meerdere voordelen. De voordelen sommen wij graag nog even voor jou op:

  • Versterken van het hele lichaam op kracht en -coördinatie niveau.
  • Verbrandt veel calorieën tijdens het boksen, krijg een strak figuur en behoudt spieren die zorgen voor extra vetverbranding in rust.
  • Meer energie door een stimulans in de bloedsomloop en meer zuurstof naar de hersenen.
  • Je traint sociaal in een sportieve groep, het is goed voor je zelfvertrouwen en je leert je grenzen te verkennen.
  • Boksen geeft je de controle over je lichaam en je leert om jezelf goed te kunnen verdedigen.

Ervaar het boksen in Den Haag

Om jou als toekomstig bokser eerst onze lessen te kunnen laten ervaren bieden wij jou de mogelijkheid om deel te nemen aan een proefles. Zo kun je gewoon een keer mee trainen en kijken of boksen bij KO FIGHTING FITNESS iets voor jou is.

Liever kickboksen of Brazilian Jiu Jitsu? Ook dat is mogelijk bij onze sportschool. Wij zijn dé specialist op het gebied van vechtsport waarbij jij altijd getraind zal worden door ervaren en gediplomeerde instructeurs.