Boksen voor vrouwen

Boksen voor vrouwen in Den Haag - Fitter en zelfverzekerder
  • Toegankelijk voor iedereen
  • IMMAF gecertificeerde trainer
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen
Momenteel bieden wij geen bokslessen aan.

Boksen voor vrouwen in Den Haag - Fitter en zelfverzekerder

Bij KO FIGHTING FITNESS bieden wij ook bokslessen speciaal voor vrouwen aan. Daar waar boksen voorheen werd gezien als een echte mannensport, is het nu ook een sport dat volledig in opkomst is onder de vrouwen. Bij ons bieden wij vrouwen de mogelijkheid om gezamenlijk te gaan boksen net als bij Kickboksen voor vrouwen.

De populariteit van de bokssport neemt dus ook steeds meer toe onder vrouwen. De voornaamste reden waarom de populariteit van het boksen toeneemt is de positieve effecten dat deze sport heeft op de gezondheid. Boksen is namelijk veel meer dan alleen een brute krachtsport.

Heb jij altijd al een keer willen boksen maar wil je het gewoon eerst een keer ervaren? Geen probleem! Vraag eens een proefles aan en ervaar onze bokslessen speciaal voor vrouwen. Onze ervaren bokstrainers staan elke les voor jou klaar om je te motiveren en jou op je eigen niveau te laten thuisvoelen in onze lessen.

Waarom boksen in Den Haag voor vrouwen?

Onze bokslessen voor vrouwen zijn gericht op plezier en intensiteit. Je bent niet verplicht om te sparren maar kunt ook jezelf volledig storten op de bokszak. Tijdens de lessen train je samen met andere vrouwen en krijg je persoonlijke begeleiding van onze gemotiveerde trainers. Onze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht jouw niveau.

Boksen is niet alleen ontzettend leuk maar draagt ook bij aan het afvallen. Doordat de lessen beschikken over een hoge intensiteit worden veel calorieën verbrand. Wil jij dus graag op het juiste gewicht komen en daar ook blijven? Dan is boksen ook echt iets voor jou!

Kortom een boksen voor vrouwen kent behoorlijk wat voordelen! Maar er zijn er nog meer:

  • Boksen is goed voor het verhogen van jouw zelfvertrouwen
  • Van boksen krijg je meer energie
  • Samen boksen met andere vrouwen maakt je mentaal sterker en draagt bij aan je sociale vaardigheden

Oftewel, waar wacht je nog op? Kom gewoon een keertje kijken bij KO FIGHTING FITNESS!