Bootcamp

Bootcamp Den Haag/Kijkduin – buiten trainen doe je bij ons!
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Gecertificeerde personal trainers
  • Uitdagende lessen
  • Mogelijkheid om een proefles af te nemen

Bootcamp Den Haag/Kijkduin – buiten trainen doe je bij ons!

Bij KO FIGHTING FITNESS hebben wij de unieke mogelijkheid om bootcamp lessen te geven in de prachtige nabijgelegen natuur van het strandgebied in Kijkduin.

Onze bootcamp lessen worden gegeven door professionele instructeurs waarbij we een breed scala aan uitdagende oefeningen voor jou samenstellen om zou jou altijd te kunnen voorzien van gevarieerde lessen!

Ben je liever in de buitenlucht aan het trainen in groepsverband waarmee jij werkt aan het behalen van jouw persoonlijke doelen in een uitdagende omgeving? Dan zijn onze buiten trainingen echt iets voor jou!

Niet alleen krijg jij persoonlijke begeleiding voor het optimaal uitvoeren van jouw workout, maar onze ervaren bootcamptrainers zullen jou altijd blijven motiveren! Wil je gewoon eerst een keer ervaren hoe het is om te trainen bij KO FIGHTING FITNESS? Vraag dan eens een proefles aan!

Bootcamp lessen - ervaar de voordelen van het buitensporten

Zoals eerder benoemd bieden wij gevarieerde bootcamp lessen aan doordat wij gebruik kunnen maken van onder andere de hulpmiddelen uit de natuur. Zo kunnen wij bijvoorbeeld gebruik maken van de trappen aan het strand maar ook het heuvelachtige terrein van de duinen.

Om te laten zien wat bootcamp voor jou kan betekenen en welke voordelen buitensporten heeft, sommen we deze graag even voor je op:

  • Trainen in de buitenlucht geeft jou de nodige ontspanning
  • Onze lessen zijn voor elk niveau toegankelijk vanaf 14+
  • Door te trainen in groepsverband zal je continu gemotiveerd worden door de andere deelnemers
  • Bootcamp is intensief waardoor je snel stappen zult merken in het verhogen van de conditie

Vraag een proefles aan voor onze bootcamp trainingen

Vanaf heden is het mogelijk om een proefles aan te vragen via de website voor onze bootcamp trainingen. Wanneer jij je hebt aangemeld zul je in een open sfeer worden ontvangen zodat jij je meteen thuis voelt!