Hoe wordt je een MMA vechter?

MMA is een van de snelst groeiende sporten in de wereld. Door technieken uit vele vechtsport disciplines te combineren, kan MMA een geweldige manier zijn om in shape te komen en voor sommige leiden tot een succesvolle carrière als professionele vechter. Om een MMA-vechter te worden is hard werken en toewijding een must, maar de resultaten kunnen uiteindelijk de moeite waard zijn voor degenen die er hard voor werken.

MMA is de verkorte vorm van mixed martial arts. De sport wordt ook wel kooivechten genoemd. De populariteit van UFC de grootste organisatie binnen deze sport is de laatste jaren enorm toegenomen, mede door de bekende MMA vechter, Conor Mcgregor. MMA is een vechtkunst die technieken uit verschillende vechtsport disciplines combineert, waaronder Braziliaans Jiu Jitsu, worstelen, karate, kickboksen, judo en boksen. Meedoen aan de sport kan vanaf elke niveau.

Beste leeftijd om te starten

Er is geen specifieke leeftijd om te starten met MMA. Het belangrijkste is dat je passie en discipline hebt. Voor vrouwen of kinderen hebben wij de mogelijkheid om mee te doen in aparte lessen. Buiten het fysieke aspect biedt MMA tal van levens lessen voor mensen zowel jong als oud, zoals:

  • Discipline
  • Respect 
  • Samenwerken
  • Tegenslagen

Ben je benieuwd naar de sport? Via een vrijblijvende proefles verwelkomen wij jou graag in onze MMA Gym.

Proefles aanvragen

 

Is MMA training gevaarlijk?

MMA training is niet gevaarlijk en je hoeft je niet zorgen te maken over blessures. Veiligheid staat bij ons op nummer één. Het dragen van beschermende kleding is daarom belangrijk Daarnaast is wederzijds respect belangrijk binnen deze sport. Tijdens onze trainingen zullen wij aandacht besteden aan alle aspecten van de sport zoals:

  • Techniek
  • Conditie
  • Kracht
  • Mentaliteit

Wanneer je de ambities hebt om een professionele MMA vechter te worden, dan zul je serieuze doelen moeten stellen. Maar MMA is een sport die prima voor de lol kan worden beoefend.

 

MMA trainingen in Den Haag

Binnen sportschool KO Fighting Fitness in Den Haag worden lessen gegeven door gecertificeerde trainers. Zij beschikken over jarenlange ervaring, waardoor ze kennis hebben over de juiste technieken. Maak bijvoorbeeld kennis met Rodney van der Vlugt, deze gecertificeerde trainer heeft alle benodigde kennis in huis jou de beste vechtsport trainingen te geven.

Tijdens de uitdagende lessen wordt niet alleen aandacht besteed aan techniek, maar ook wordt je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Wil je een keer meedoen? Schrijf je direct in of neem een gratis proefles.

Inschrijven

KO FIGHTING FITNESS

Bij KO FIGHTING FITNESS ben je aan het juiste adres wanneer jij op zoek bent naar professionele gym gericht op de vechtsport. Bij ons kun je onder professionele begeleiding onder andere MMA, Brazilian Jiu Jitsu en Kickboxen beoefenen.

CONTACT INFORMATIE

Wijndaelerduin 25,
2554 BX Den Haag

088 – 070 20 40

info@kofightingfitness.nl